Az akkreditált megfelelőségértékelés és az ellátási lánc előnyei
2017. 10. 10.

Számos vállalat előírja beszállítói számára, hogy tanúsítványokat szerezzenek be egy vagy több irányítási rendszer szabvány tekintetében, például ISO 9001 - minőségirányítás, ISO 14001 - környezetirányítás, ISO 50001 - energiagazdálkodás, ISO 27001 – információbiztonság területén.

Miért előnyös ez számukra?

Az akkreditált tanúsítás bizalmat ad, csökkenti a vevők kockázatát, igazolja, hogy az adott vállalat megfelel a vonatkozó szabvány követelményeinek – különösen az egészség, a biztonság és a környezeti feltételek területén.

Az alábbi linken elérhető - Sheronda Jeffries és Carmine Reda által megírt - összefoglaló az akkreditált megfelelőségértékelés és az ellátási lánc további előnyeit taglalja.

http://www.theauditoronline.com/benefits-of-accredited-conformity-assessment-and-the-supply-chain/

A http://www.publicsectorassurance.org/ weboldal olyan esettanulmányokat mutat be, amelyek bemutatják, hogy az akkreditált megfelelőségértékelés hogyan segít a közigazgatásban és a döntéshozók számára milyen előnyökkel jár.

A http://business-benefits.org/ weboldalon pedig arról olvashatnak az érdeklődők, hogy a vállalkozások számára milyen kézzel fogható előnyökkel jár az akkreditált tanúsítvány megszerzése.

2017.10.10.

2021. május 31. éjféltől már csak az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szerint akkreditált vizsgáló- és kalibrálólaboratóriumok, valamint mintavevő szervezetek státusza marad érvényben.

A hátralévő idő:

Nap
Óra
Perc
Másodperc
MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 áttérésmérce
Bezárom