Miniszteri elismerésben részesültek kollégáink
2017. 03. 13.

A nemzeti ünnep, március 15. alkalmából Ispány Judit és Dr. Szegő József munkatársunkat is elismerésben részesítette a nemzetgazdasági miniszter, Varga Mihály.

Ispány Judit az akkreditálás területén 10 éve nyújtott kiemelkedő és példamutató munkájáért, valamint a Nemzeti Akkreditáló Hatóság minőségirányítási vezetőjeként nyújtott teljesítményéért Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült.

Dr. Szegő József az akkreditálás területén 11 éve nyújtott kiemelkedő és példamutató munkájáért, és a Nemzeti Akkreditáló Hatóság megalakulásában nyújtott teljesítménye elismeréseként részesült Miniszteri Elismerő Oklevélben.

Mini


Minőségirányítás

Ispány Judit 10 éve dolgozik kiemelkedően és példamutatóan az akkreditálás területén akkreditáló mérnökként, majd 2016. január 1-től a Nemzeti Akkreditáló Hatóság állományában akkreditálási referenseként. A referensi feladatai mellett vezető minősítőként nem csak az eljárások koordinálásában, hanem az eljárások értékelő szakaszában is aktívan részt vesz, vezeti az értékelő csoport munkáját. A hatóság minőségirányítási vezetőjeként elismerést érdemlően végzi feladatait, melynek köszönhetően a hatóság nemzetközi kapcsolataiban elismerik és egyes területeken követendő példaként kezelik a szervezet minőségirányítási rendszerét és tevékenységét.

Európai együttműködés

Dr. Szegő József főosztályvezető úr számos alkalommal vett részt új területek akkreditálásának bevezetésében, valamint a nemzetközi partnerekkel való egyeztetési folyamatokban. 2016. január 1-től a hatóság főosztályvezetőjeként szakmailag és vezetőként egyaránt kiemelkedő teljesítményt nyújt. Példamutató magatartásának és szakmai tapasztalatának köszönhetően sikerült a főosztály szakterületén helyt állni az European co-operation for Accreditation által végzett nemzetközi auditon. Vezetőként támogatja és segíti az új kollégák beilleszkedését és az akkreditálás speciális tudásának elsajátítását.

2017.03.13

2021. május 31. éjféltől már csak az MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 szerint akkreditált vizsgáló- és kalibrálólaboratóriumok, valamint mintavevő szervezetek státusza marad érvényben.

A hátralévő idő:

Nap
Óra
Perc
Másodperc
MSZ EN ISO/IEC 17025:2018 áttérésmérce
Bezárom