Kedves Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy a Nemzeti Akkreditáló Hatóság 2016. október 5-én megszerezte az Európai Akkreditálási Együttműködés kölcsönös elismerési megállapodásának (EA MLA) aláírói státuszát 2016. október 6-i hatállyal az alábbi területekre:

Ezúton is meg szeretnénk köszönni valamennyi közreműködőnek a segítségét és a támogatását!

Devecz Miklós
Főigazgató
Nemzeti Akkreditáló Hatóság

Bezárás

Az akkreditált megfelelőségértékelés és az ellátási lánc előnyei

Számos vállalat előírja beszállítói számára, hogy tanúsítványokat szerezzenek be egy vagy több irányítási rendszer szabvány tekintetében, például ISO 9001 - minőségirányítás, ISO 14001 - környezetirányítás, ISO 50001 - energiagazdálkodás, ISO 27001 – információbiztonság területén.

Miért előnyös ez számukra?

Az akkreditált tanúsítás bizalmat ad, csökkenti a vevők kockázatát, igazolja, hogy az adott vállalat megfelel a vonatkozó szabvány követelményeinek – különösen az egészség, a biztonság és a környezeti feltételek területén.

Az alábbi linken elérhető - Sheronda Jeffries és Carmine Reda által megírt - összefoglaló az akkreditált megfelelőségértékelés és az ellátási lánc további előnyeit taglalja.

http://www.theauditoronline.com/benefits-of-accredited-conformity-assessment-and-the-supply-chain/

A http://www.publicsectorassurance.org/ weboldal olyan esettanulmányokat mutat be, amelyek bemutatják, hogy az akkreditált megfelelőségértékelés hogyan segít a közigazgatásban és a döntéshozók számára milyen előnyökkel jár.

A http://business-benefits.org/ weboldalon pedig arról olvashatnak az érdeklődők, hogy a vállalkozások számára milyen kézzel fogható előnyökkel jár az akkreditált tanúsítvány megszerzése.

2017.10.10.